Programma

 

Aangepaste kermis 2020 ivm corona

 

Vrijdag 2 Oktober:

19:00 -23:00  Lunapark open.

Verder geen activiteiten

 

Zaterdag 3 Oktober:

13:00 - 23:00 Lunapark open

Verder geen activiteiten

 

Zondag 4 Oktober:

13:00 - 23:00 Lunapark open

Verder geen activiteiten

 

Maandag 5 Oktober:

11:00 Activiteit voor basisschool kinderen

12:00 - 21:00 Lunapark open

Verder geen activiteiten

 

 

 

Kermis Terborg 2020

 

Beste Terborgenaren,

Als de zomer voorbij is, tellen wij af richting het weekend van de eerste zondag in oktober.
Eind september de collectant aan de deur met de vertrouwde kermisgids en op de vrijdagavond barst het feest los: vier dagen ouderwets kermis vieren. In de tent, op het lunapark, bij het vogelschieten en in de horeca rondom het kermisterrein. Maar het coronavirus zorgt ervoor dat er door vele activiteiten een streep gaat en dat is begrijpelijk in deze periode.

Als Stichting hebben wij gekeken wat er wel verantwoord is om te organiseren. Samen met onze exploitanten presenteren wij een lunapark dat voldoet aan de richtlijnen. Om de kermis Terborg in goede banen te leiden, verzoeken wij alle bezoekers om de coronamaatregelen op te volgen.

Op de flyer vindt u de nodige informatie over het programma van de Terborgse kermis. Ook zijn onze sponsoren hierop gepresenteerd. Wij danken hen voor het vertrouwen in de afgelopen jaren en hopen de komende jaren weer op deze steun te kunnen rekenen.

Voor de basisschoolkinderen verstrekken wij traditiegetrouw vrijkaartjes en een deelnamekaart voor het maandagprogramma. Ook voor ons als Stichting is het dit jaar niet de ouderwetse kermis waarop we gehoopt hadden, maar wij vertrouwen op uw en onze verantwoordelijkheid om de kermis Terborg toch, al is het in de aangepaste vorm, te kunnen beleven.

Helaas zijn er dit jaar wijzigingen in afsluitingen van de wegen rondom het centrum van Terborg, denk hier aan uw eigen veiligheid en de veiligheid van de andere weggebruikers.

Rest mij om u allen een kermisgroet te geven en schroom niet om de Terborgse kermisvlag uit te hangen!

Rick van Dam
Voorzitter Stichting Kermis Terborg

Onze hoofdsponsoren:

logo-berendhaus-blauw-kl.png
logo-kaak.gif
jaws-logo-2017.png
logo-vandam.gif
logo TB events.png

 

Extra 

ontwerp: roy mulder realisatie: voskotan webservices